Regnskapsbyrået ISTINN automatiserer prosesser og holder deres regnskap à jour. Les mer om lønns- og HR-tjenester her.

Alltid à jour!

Hos oss får dere full kontroll på økonomien 24/7. Vi etablerte konseptet «Alltid à jour» i 2006, og det er fortsatt grunnsteinen i vår virksomhet.

Digitalisering har vært vår hverdag siden 2006

ISTINN er helt i front! Vi begynte med digitalisering og automatisering av prosesser før alle andre i bransjen. Siden det har vi høstet gode erfaringer og utviklet metodikken videre.

Økonomistyring med den råeste teknologien

Med bransjens råeste løsninger holder vi tallene à jour og presenterer dem på en forståelig måte. Blant kundene våre har vi både bedrifter med ledere som selv er økonomer, og bedrifter med ledere som er utrygge på egen økonomiforståelse. Vi leverer rapporter til daglig bruk og månedsrapporter til ledelsen og styret. Dessuten kan vi utvikle egne kontrollpaneler med nøkkelindikatorer dersom dere ønsker det. Vi presenterer tallene direkte i en mobilapp for lederne eller på storskjerm. Informasjonen er tilgjengelig når som helst.

Bransjens mest automatiserte prosesser

Tid er penger, og penger er kostnader. Vi arbeider med bransjens mest automatiserte prosesser og overrasker selv de mest ihuga IT-folkene når de ser hva som er mulig. I tillegg gjør vi det avanserte enkelt for dem som skal bruke løsningene hver dag.

Vi er kompromissløse

Vi er kompromissløse når vi sier at kunden er den virkelige kunden, ikke myndighetene. Å etterleve gjeldende lover og regler er en selvfølgelig del i det å tilfredsstille kundens behov.

Fleksibel arbeidsdeling

Det er viktig å utnytte intern kapasitet og kompetanse når det er hensiktsmessig, så noen oppgaver kan kunden med fordel utføre selv. Noen oppgaver utføres derimot best av regnskapsbyrået eller av systemet selv. Nøkkelen er moderne programvare som gjør det mulig å dele arbeidet på en fornuftig og fleksibel måte. Du er fortsatt sjefen selv om dere setter noe av arbeidet bort til oss. Spør oss gjerne om hvordan!

Tilgjengelig kundeservice

Dere skal få svar når dere har behov for svar. Alle kunder har derfor to faste kontaktpersoner hos ISTINN: én konsulent på oppdraget og én avdelingsleder. Dere kan ringe hvem dere vil i ISTINN når dere ønsker det.

Vi gjør kompliserte ting enkelt

Mange oppfatter regnskap, lønn, skatt og merverdiavgift som utfordrende. Lover og regler er spissfindige. Detaljerte rutiner som omfatter både ledelsen, ansatte, kunder, leverandører, revisor og regnskapsbyrået, skal fungere hver dag. Vi forenkler og standardiserer alt. Les mer om rådgivning her.

Forutsigbare kostnader

ISTINN tilbyr forutsigbare kostnader for regnskapstjenestene. Vi gjennomfører en analyse i samarbeid med kunden. Basert på denne analysen tilbyr vi forutsigbare månedlige kostnader for regnskapstjenestene, programvare og kundestøtte.

Kostnadsreduksjon ved å sette bort regnskapstjenestene

De fleste reduserer kostnadene vesentlig ved å sette bort regnskapet til ISTINN. Kostnadsreduksjonen varierer selvsagt fra tilfelle til tilfelle, men det er ikke uvanlig at kostnadene reduseres med mellom 25 og 45 prosent.

PC, Mac, nettbrett eller mobil

Våre systemer kan benyttes på alle enheter. De er tilgjengelige for ledelsen og de ansatte slik det passer dere.

Brukervennlig og enkelt

Hos oss vil dere oppleve brukervennlighet på et nytt nivå. De enkleste oppgavene kan utføres av alle ansatte så enkelt at opplæring knapt er nødvendig. Dette gjelder for eksempel registrering av timer, fravær, reiser og utlegg, og fakturering av kunder. Vi har opplæringsvideoer for det meste. Slik gjør vi avanserte rutiner og løsninger enkle for ledelsen og nøkkelpersonene i administrasjonen.

Vi leverer disse tjenestene:

  • regnskapstjenester
  • remittering (betalingsformidling)
  • fakturering
  • innfordring og inkasso
  • lønnstjenester
  • reiseadministrasjon
  • økonomisk rapportering til ledelse og myndigheter
  • andre tjenester som naturlig hører sammen med dette

Dersom du ønsker å ha økonomifunksjonen helt eller delvis internt, leverer vi gjerne programvaren. I tillegg setter vi gjerne opp integrasjoner med programvare selskapet bruker internt.

Om ISTINN

ISTINN AS er et autorisert regnskapsførerselskap og Visma Certified Partner.

Vi er et selskap i vekst og er spesialister på forenkling og automatisering av prosesser ved hjelp av programvare. Vi har et av Norges største fagmiljøer innen Visma.net med fartstid siden 2013 og ca. 14 sertifiserte Visma.net-konsulenter. Visma.net er Visma-konsernets storsatsning i skyen.

Våre selskaper omsetter for ca. 18 millioner i året, og vi har kontorer i Oslo og Harstad.

Få hjelp med regnskapet

Book møte Gå tilbake til tjenester